Ons kantoor biedt tijd en ruimte voor advies en begeleiding. Met al onze kennis en kunde op fiscaal, administratief en bedrijfseconomisch gebied willen wij u terzijde staan, samen met de specialisten waarmee we samenwerken: collega-accountants, fiscaal juristen, een advocatenkantoor en een pensioenadviesbureau. Samen brengen wij hoogwaardig advies dichtbij onze klanten.

Startende ondernemers staan wij met raad en daad bij om een gedegen start van hun onderneming mogelijk te maken. Wanneer in een later stadium een andere ondernemingsvorm beter is, of wanneer een samenwerkingsverband wordt aangegaan, kunt u rekenen op onze ondersteuning daarbij. Net als bij de ontbinding van een onderneming.

Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen. Voor klanten van ons kantoor maar ook wanneer u nog geen klant van ons bent. Daarbij kan het gaan om zowel zakelijke aangelegenheden als ook om vragen die uw privé situatie betreffen. Wij staan bekend om onze lage drempel. Maak daar gerust gebruik van wanneer u onze hulp nodig heeft. Wij ontvangen u graag eens in Loppersum of in Winsum!

Image

Uw voordeel

Wist u dat u als starten voordeel kunt behalen door te kijken voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt?

En dat geldt natuurlijk niet alleen voor starters, ook als u al enige tijd ondernemer bent kunt u voordeel halen door de juiste fiscale regelingen toe te passen.

Maak nu een afspraak dan adviseren wij u hier graag over.

Afspraak

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij onze beroepsvereniging NBA:
zo bent u van goede kwalitatieve dienstverlening verzekerd!

Meer info

Onze app

Download nu onze app en blijf op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.

Meer info