Financiële administratie

Het regelmatig bijhouden van de financiële administratie wordt door menig ondernemer nogal eens als een vervelende bijkomstigheid ervaren. Uitstellen dan maar. Totdat er aangifte omzetbelasting gedaan moet worden - per maand of per kwartaal. Dan moet onder tijdsdruk de achterstallige administratie worden weggewerkt.

Anderen zijn er juist dagelijks intensief mee bezig en willen met zo min mogelijk moeite zo veel mogelijk informatie over hun onderneming en de bedrijfsresultaten zien, het liefst continu. Om tijdig bij te kunnen sturen, om vooruit te plannen of om te vergelijken met de begroting.

Wij assisteren u graag bij uw administratie. Om die vervelende klus over te nemen, of om mee te denken en te helpen bij de inrichting van de administratie, of om deze (verder) te optimaliseren. Natuurlijk zorgen wij ook voor een juiste en tijdige aangifte omzetbelasting, gebaseerd op de administratie.

Ons standaard boekhoudprogramma is Snelstart. Maar wij hebben ook ervaring met andere boekhoudprogramma’s zoals E-boekhouden, Moneybird, Exact en Intelly. Onze software pakketten zijn breed inzetbaar en een koppeling tussen uw boekhoudprogramma en onze softwarepakketten is vrijwel altijd mogelijk.

Door betrokken te zijn bij de actuele administratie, kunnen wij u al gedurende het jaar met raad en daad bijstaan en niet alleen achteraf bij het opmaken van de jaarrekening. Wilt u meer weten over onze adviesdiensten, kijk dan eens onder onze dienstverlening Advies.

Wij zijn deskundig in het samenstellen van de jaarrekening. Of u nu zelf uw financiële administratie voert of dat wij dat voor u doen: wij maken er een overzichtelijke en informatieve jaarrekening van. Hierover leest u meer onder onze dienstverlening Accountancy.

Image

Salarisadministratie

Naast de financiële administratie kunnen wij ook de salarisadministratie voor u verzorgen. Wij kunnen de complete salarisadministratie van uw personeel, inclusief aangifte loonheffingen, voor u verzorgen. Denkt u hierbij ook aan het ondersteunen bij het opmaken van arbeidsovereenkomsten, aanmelden bij pensioenfondsen en andere vraagstukken die kunnen spelen bij het hebben van personeel.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Uw voordeel

Wist u dat u als starten voordeel kunt behalen door te kijken voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt?

En dat geldt natuurlijk niet alleen voor starters, ook als u al enige tijd ondernemer bent kunt u voordeel halen door de juiste fiscale regelingen toe te passen.

Maak nu een afspraak dan adviseren wij u hier graag over.

Afspraak

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij onze beroepsvereniging NBA:
zo bent u van goede kwalitatieve dienstverlening verzekerd!

Meer info

Onze app

Download nu onze app en blijf op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.

Meer info